lauantai 21. syyskuuta 2024

Nora Roberts: Kaikki hänen vuokseen

En kaiketi ole koskaan aiemmin lukenut yhtäkään Nora Robertsin kirjaa. Vasta kun olin lainannut Kaikki hänen vuokseen (mainoslinkki) sain tietää että tämä kirja on osa sarjaa, eikä tietenkään se ensimmäinen osa.

Sarja kertoo kuulemma veljeksistä, jotka aiheuttavat ongelmia kotikaupungissaan olemalla väkivaltaisia idiootteja. Mutta tietysti nämä kaikki veljekset ovat tosi komeita, ja siksi kaikki naiset rakastuvat heihin. 

Jostain syystä yhdestä veljeksistä, Devinistä, on tullut sheriffi. Jo teinistä asti hän on ollut rakastunut Cassieen. Joko viimein rakkaus löytää kohteensa?

Ei vain ollut minun mieleeni tämä kirja ja sen kerrontatyyli. Toki osa ongelmaa on varmasti se etten ole lukenut sarjan aikaisempia osia. Ja väkivaltaiset sankarit eivät iske. "Olen äkkipikainen väkivaltainen paska, mutta juuri sinua en koskaan satuttaisi." Joo ei.

Genre on kai sit romanttista hömppää, julkaisijakin taisi olla muistaakseni Harlequin. Teininä tykkäsin lukea Harlekiineja, mutta enää ne eivät oikein iske. Miksi sitten olin lisännyt tämän kirjan lukulistalleni? En muista, ja sama koskee lähes kaikkia listani kirjoja.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti