tiistai 10. syyskuuta 2024

Aino Kivi: Joutonainen

Joutonainen (mainoslinkki) aloittaa suhteen varatun miehen kanssa. Seuraa sairas pakkomielle siihen niinsanottuun ensimmäiseen naiseen.

Tämä kirja tuntui pitkältä kuin nälkävuosi. E-kirjassa jopa fontti ärsytti, se oli outo ja liian pieni. 

Harvoin tulee vastaan kirjaa jossa päähenkilö on yhtä vastenmielinen. Muiden nurkissa loisiva loinen joka ajattelee olevansa parempi kuin muut. Kyseinen päähenkilö on myös nainen joka vihaa naisia.

Varoitus: tällä kirjalla ei ole minkäänlaista loppua. Se vain loppuu, töks. Jos luulet saavasi tietää miten kaikki ns. ratkeaa, tulet pettymään. Päähenkilön kujanjuoksu jatkuu kai ikuisesti.

 



maanantai 2. syyskuuta 2024

Pierre Lemaitre: Silmukka

12-vuotiaalle Antoinelle tapahtuu jotakin kamalaa hänen leikkiessään metsässä. Alkaa pitkä piina. Ja joo, kirjan virallinen kuvaus paljastaa ihan liikaa. Siksi jätän ne nykyään yleensä lukematta.

Pierre Lemaitren kirjan Silmukka (mainoslinkki) saa luettua nopeasti, parissa tunnissa. Tarinassa ei varsinaisesti tapahdu paljoa, mutta kuitenkin tarpeeksi.

 



Olen lukenut Pierre Lemaitrelta yhden kirjan (Verihäät) aikaisemmin, ja sen kanssa minulla oli käynnistysvaikeuksia, mutta lopulta tykkäsin siitä paljon.