torstai 18. heinäkuuta 2024

Simo Halinen: Nainen joka katosi

Kaksi rikkinäistä sielua kohtaa sattumalta Helsingin yössä. Seuraa suhde, joka yllättää molemmat. Sitten nainen katoaa. Miksi?

Simo Halisen Nainen joka katosi (mainoslinkki) on lyhyt ja nopealukuinen kirja joka pitää otteessaan.

Jotkut eivät ole tykänneet kirjan lopusta, mutta minun mielestäni se oli ihana, tirautin kyyneleenkin.

Minulla jäi jäljelle vain yksi kysymys: onko kirjan miespäähenkilön kaltaisia miehiä olemassa oikeassa elämässä? Vaikuttaa taruolennolta.

 


Ps. Tästä kirjasta on tehty C More-sarja.

keskiviikko 10. heinäkuuta 2024

S.K. Tremayne: Vuoroveden vanki

Hannah on jumissa saarella. Hän ei pysty poistumaan sieltä koska pelkää vettä. Onneksi hänen työpaikkansa hotelli sijaitsee tällä samaisella saarella. Joitakin kuukausia aikaisemmin monta hotellivierasta hukkui. Mitä oikein tapahtui?

Olen lukenut S.K. Tremaynen kirjoja aikaisemminkin, mutta Vuoroveden vanki (mainoslinkki) on niistä huonoin. Kirja on aivan älyttömän tylsä, suurimman osan tekstistä voi huoletta skipata. Koko kirjan tapahtumat voisi tiiviistää muutamaan lauseeseen eikä menettäisi mitään.

Arvasin kyllä jo etukäteen etten tykkäisi tästä kirjasta, kun koko kirjan perusasetelma ei kiinnosta tippaakaan. Olisi kai pitänyt jättää välistä. 

Ja taas ne henkilöhahmot ovat vain vastenmielisiä. Ja toki myös surullisen hahmon ritareita.

 



perjantai 5. heinäkuuta 2024

Ashley Audrain: Kuiskaukset

Mutta joskus juuri hyvät ihmiset syyllistyvät kaikkein pahimpiin tekoihin.

Jos luulet haluavasi lapsen ja/tai parisuhteen, tämä kirja saattaa muuttaa mielesi.

Poika putoaa kotinsa ikkunasta keskellä yötä, ja häälyy elämän ja kuoleman rajamailla. Mitä oikein tapahtui? Ja mitä on vialla näennäisen idyllisen naapuruston perheiden elämissä?

En tykännyt siitä miten Ashley Audrainin kirja Kuiskaukset (mainoslinkki) alkaa. Yhtäkkiä lukijan naamalle tungetaan kertaheitolla suuri määrä ihmisiä. Kyllä ne henkilöhahmot sitten tutuiksi käyvät, mutta alku on vaikea. 

Luin kirjan varmaan alle vuorokaudessa. Koko sen ajan minua vaivasi painava tunne, ja jouduin muistuttamaan itseäni että se johtuu tästä kirjasta eikä omasta elämästäni. Taas kerran siis kirja masentavien ihmisten masentavista elämistä.

 



En muistanutkaan että olin lukenut tämän kirjailijan aikaisemmankin kirjan Lapsi rakas, joka myöskin on aiheeltaan synkkää perhedraamaa.